— shamans

Велошествие!

IMG_2674-small

Този петък в крайна сметка се престраших и отидох на Велошествието, което от Велоеволюция организират периодично. Оказа се 14-то подред! Дори попаднах на мястото, където направиха и рекорда за максимално количество велосипеди на минимално място. Мисля че се събрахме на 230, но имаше място за още струва ми се, ако се бяхме сбутали още мъничко. Даже и с лепенка се сдобих ;). Концертът не беше интересен, но пък всичко това се оказа едно страхотно преживяване не заради съпътстващите дейности, а заради маршрута, който бяха избрали. За мене беше почти сюрреалистично преживяване да мина с колело по Раковска, Нансен и Евлоги Георгиев, заобиколена от страшно много велосипедисти и почти никакви коли наоколо. И беше тоолкова тихо! На 20 метра едни от други с едни познати си говорехме съвсем нормално и се чувахме без никакъв проблем! При това все пак с цяла тълпа около нас и дори звънци и скандирания за велоалеите. Е как да не минеш цялото разстояние с лепната невероятно глупава усмивка на физиономията? :)

Мога само да си пожелая повечко велосипеди и по-малко коли в София. Аз поне ще се опитам колкото е възможно повече да заменям колата с колело!

IMG_2697-small

IMG_2698-small

IMG_2732-small

IMG_2726-small

IMG_2742-small

Related Posts with Thumbnails

Popularity: 7% [?]

Категории

RSS AnnDim

  • My Etsy shop
    After so many asks from friends I finaly opened an Etsy shop, altough I still feel a little anxious about it. This is the link: AnnDimShop. I really hope I would be able to make it with this new experience for me. I enjoyed making the brooches in it and taking pictures and listing them. […]
  • Flower brooches / Брошки цветя
    The post Flower brooches / Брошки цветя appeared first on Ann Dim.
  • Urban knits 01: Before Easter / Преди Великден
    I hope I can make at least one person smile today … Днес се надявам да съм успяла да накарам поне един човек да се усмихне… The post Urban knits 01: Before Easter / Преди Великден appeared first on Ann Dim.
0 comments
Submit comment